Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΘΡΙΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Διαβάστε...



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση καιρού.
Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ με τάση ενίσχυσης το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στην Αττική: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.