Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πριν λίγο κατέρρευσαν χωμάτινοι όγκοι στην παλαιά εθνικ...



Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πριν λίγο κατέρρευσαν χωμάτινοι όγκοι στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.
Στη νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του Λάππα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας αναφέρονται πτώσεις δέντρων. Στην οδό Φιλοποίμενος στην Πάτρα στο ύψος της Κανακάρη σημειώθηκε πτώση υλικών με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Χαμηλό βαρομετρικό με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές, βροχές, τη χαλαζόπτωση και κατά τόπους τους ισχυρούς ανέμους πλήττει από τις απογευματινές ώρες τη Δυτική Ελλάδα. Το αναμενόμενο κύμα κακοκαιρίας πλήττει ήδη τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Από το βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου θα επηρεαστούν η Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου άλλα βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. 


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Πηγή: PatrasTimes, Tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.