Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ: ΠΟΡΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Η εκπαίδευση δυστυχώς όπως φαίνεται στρέφεται από το κακό στο χειρότερο καθώς το Hardcore-Sex έρχετ...





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η εκπαίδευση δυστυχώς όπως φαίνεται στρέφεται από το κακό στο χειρότερο καθώς το Hardcore-Sex έρχεται στους παιδικούς σταθμούς στην Γερμανία και την Αυστρία και σύντομα σε όλη την Ευρώπη.

Στα νηπιαγωγεία της Γερμανίας ένας υπάλληλος του Ομοσπονδιακού Κέντρου Αγωγής Υγείας (BZgA) παρουσιάζει την “κούκλα του σεξ Lutz”. Ο σκοπός αυτής της παρουσίασης είναι να εξοικειωθούν τα παιδιά από την νηπιακή ηλικία σε θέματα πορνείας και διαστροφής τον φύλων, αρσενικού και θηλυκού. Με την πρόφαση ότι θα εκπαιδεύσουν τους μικρούς μαθητές στη σωστή χρήση της σεξουαλικότητας τους, εισαγάγουν όλες τις ανώμαλες καταστάσεις που παρουσιάζονται με έναν εκπορνευτικό τρόπο.



Αυτοί που πρωτοστατούν σε αυτού του είδους ανώμαλης σεξουαλικής εκπαίδευσης και επιβάλουν τις ανώμαλες απόψεις τους είναι ως συνήθως οι (προοδευτικοί) πράσινοι-οικολόγοι και… δεν συμμαζεύεται.

Ο σημαντικός στόχος αυτού του είδους εκπορνευμένης παιδείας είναι να κάνουν τα μικρά παιδιά να εθιστούν σε όλες αυτές τις μορφές του ανώμαλου σεξ έτσι ώστε το μυαλό τους να θολώσει από μικρή ηλικία και να χάσουν κάθε δυνατότητα διάκρισης και σωστών επιλογών στην μέλλουσα ζωή τους (όταν συνέχεια σκέπτεσαι με το κάτω κεφάλι το επάνω κεφάλι νεκρώνεται οριστικά).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.