Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Ένα πραγματικά εκπληκτικό γεγονός που συνέβη σε δημόσιο σχολείο στην πόλη Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της ...






Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα πραγματικά εκπληκτικό γεγονός που συνέβη σε δημόσιο σχολείο στην πόλη Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της Γερμανίας δείχνει πώς προχωρεί η ισλαμοποίηση με ταχύτατους ρυθμούς. Ένας πατέρας έστειλε επιστολή σε μεγάλο κοινωνικό δίκτυο ενημέρωσης όπου κατήγγειλε ότι στο σχολείο υποχρέωναν την κόρη και τους συμμαθητές της για χάρη του πολυπολιτισμού να μάθουν το Allahu Akbar και την Σούρα και όποιος τουρίστας μπαίνει στο χωριό αντικρίζει πρώτα το τζαμί που έκτισαν εδώ και καιρό οι μουσουλμάνοι εκεί.



Αυτό το γεγονός, όπως γίνεται συνήθως, αποσιωπήθηκε από τα ΜΜΕ ενώ κάθε φορά που γίνετε κάτι σε βάρος κάποιου μουσουλμάνου παίρνει τεραστία έκταση δημοσιότητας. Αυτή είναι η κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση.



Όπως δείχνουν τα τελευταία δεδομένα, έχει γεμίσει τζαμιά ολόκληρη η Γερμανία. Εκτός αυτού, οι χριστιανικές εκκλησίες που απέμειναν μετατράπηκαν επίσης οι περισσότερες σε τζαμιά με αποτέλεσμα να ψάχνει κανείς αρκετά προκειμένου να βρει έστω μια έναν χριστιανικό ναό.


Την ίδια στιγμή, οι πολιτικοί στην Γερμανία και στην Ευρώπη σερβίρουν αυτόν τόν πολυπολιτισμό ως έναν εμπλουτισμό για της ευρωπαϊκές χώρες.

Οι πρωταγωνιστές του ψέματος, οι «τρεις πίθηκοι»Ζέχοφερ-Μέρκελ-Γκαμπριέλ, ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει ισλαμοποίηση τη Γερμανίας και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί.



Είναι χαρακτηριστικό πως όταν πεθαίνει κάποιος μουσουλμάνος δίνεται μεγάλη δημοσιότητα ενώ αντίστοιχα όταν πεθαίνει κάποιος Γερμανός δεν ενδιαφέρεται κανένας όπως φαίνεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.



Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 60% των αστυνομικών έφτασε στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα για να μπορέσει να αντέξει στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχει δημιουργήσει όλη αυτή η εξέλιξη. Είναι τόσο το βάρος όλης αυτής της ανεξέλεγκτης κατάστασης και όπως μαρτυρούν και οι ίδιοι, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς καταγγελίες πολιτών για επεισόδια με ληστείες, φόνους, βιασμούς που προκαλούν μουσουλμάνοι πρόσφυγες.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


http://nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.