Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΣΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ » ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Δεν έχουν τέλος τα βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας στην Λεμεσό της Κύπρου για τα… μάτια ενός αγοριού. Λίγες ώρες μετά τον σάλο ...



Δεν έχουν τέλος τα βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας στην Λεμεσό της Κύπρου για τα… μάτια ενός αγοριού.

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε από τη δημοσιοποίηση του βίντεο όπου μαθήτριες πιάνονται στα χέρια, ένα δεύτερο -ακόμη πιο σκληρό βίντεο- έρχεται στο φως της δημοσιότητας και μάλιστα έχει δημοσιευτεί σε λογαριασμούς ανήλικων μαθητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεύτερο βίντεο-σοκ από τον ξυλοδαρμό






Στο πρώτο βίντεο η... «κατηγορούμενη» καθόταν σε μια καρέκλα περικυκλωμένη από τις φίλες της… πικραμένης μαθήτριας, η οποία την ρωτούσε με οργή γιατί να στείλει μήνυμα στο αγόρι της. Φίλη της, συμπλήρωνε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα οι δύο να χωρίσουν.


Στη συνέχεια, η παραπονούμενη, εμφανίζεται στο βίντεο να αρπάζει από τα μαλλιά την μαθήτρια και να την ρίχνει από την καρέκλα και άλλη μία φίλη της να την κλοτσά αλύπητα. Στο τέλος, η νεαρή που φαίνεται να ασκεί βία αποχωρεί από τη σκηνή με χαμόγελο ικανοποίησης, με τη φίλη της, η οποία τραβούσε το βίντεο να ρωτά «τούτον ήταν;».


Στο δεύτερο βίντεο η κατάσταση βγαίνει και πάλι εκτός ορίων καθώς η… πληγωμένη μαθήτρια και κάποια φίλη της ζητούν και πάλι τον λόγο από την μαθήτρια που έστειλε σε μήνυμα μία γυμνόστηθη φωτογραφία στο αγόρι της πρώτης.

Αυτή την φορά, την κατάσταση παίρνει στα χέρια της η φίλη της κοπέλας που φαίνεται να διατηρεί κάποια σχέση με τον ανήλικο μαθητή και της ζητά τον λόγο. Κάποια στιγμή η κοπέλα πλησιάζει την μαθήτρια που έστειλε μήνυμα στο συμμαθητή της, της αρπάζει βίαια το κεφάλι και της το χτυπά στο πεζοδρόμιο. Στο ολιγόλεπτο βίντεο ακούγονται οι μαθητές που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό να της ζητούν να σταματήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λεμεσού ενώ η κοπέλα που φαίνεται στο βίντεο να χτυπά βίαια το κεφάλι της ανήλικης μαθήτριας αποβλήθηκε από την Τεχνική Σχολή.

Και σαν να μην έφτανε ο άγριος ξυλοδαρμός της μαθήτριας η πληγωμένη κοπέλα φαίνεται να καυχιέται για την συμπεριφορά την δική της αλλά της φίλης της απέναντι στο θύμα, αναρτώντας ιδιαίτερα σκληρές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Μία από τις απειλητικές φωτογραφίες στο Facebook


Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία μίας κούκλας Barbie η είναι αποκεφαλισμένη και μέσα στα αίματα. Στην εν λόγω φωτογραφία αναγράφεται το εξής μήνυμα: «Κούκλες σαν εσένα, όταν ήμουν μικρή τους έκοβα τα κεφάλια».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει πάνω από 200 σχόλια μέχρι αυτή την ώρα από διαδικτυακούς φίλους της ανήλικης μαθήτριας οι οποίοι καταδικάζουν την αντιμετώπιση της μαθήτριας και μάλιστα κάποια από τα σχόλια είναι ιδιαίτερα αιχμηρά. Αυτό το γεγονός φαίνεται ωστόσο πως δεν έχει προβληματίσει την μαθήτρια αφού δεν φαίνεται να διαγράφει την εν λόγω ανάρτηση.






http://www.protothema.gr/greece/article/619480/kai-deutero-video-apo-ton-agrio-xulodarmos-mathitrias-stin-kupro-gia-ta-matia-enos-agoriou-/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.