Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” καθώς πυροβολήθηκε στ...


Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” καθώς πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα, το μεσημέρι κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αστυνομικός που ειναι αποσπασμένος στην ΕΥΠ, φέρεται να πυροβολήθηκε μέσα στο γραφείο του στο “Ελ. Βενιζέλος” και μάλιστα στην κοιλιακή χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από επίσημες πηγές της ΕΛ.ΑΣ, πολύ πιθανόν να πρόκειται για ατύχημα, καθώς ο αστυνομικός φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε την ώρα που έβγαζε το υπηρεσιακό του πιστόλι, προκειμένου να καθίσει στο γραφείο του.
Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει για το συμβάν οι συνάδελφοι του τραυματία, πλην όμως και επειδή πρόκειται για τον επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ στο “Ελ. Βενιζέλος”, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00, όταν ο επικεφαλής της ΕΥΠ μπήκε στο γραφείο του προκειμένου να αναλάβει απογευματινή υπηρεσία. Την στιγμή που κάθισε στην καρέκλα και έβγαλε το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα η σφαίρα να καρφωθεί στην κοιλιά του.
Τον πυροβολισμό άκουσαν οι συνάδελφοι του και αμέσως έτρεξαν στο γραφείο προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί, για να αντικρίσουν αιμόφυρτο τον προϊστάμενο τους στην καρέκλα του γραφείου του.
Ο ίδιος μόλις είδε τους συναδέλφους του, τους είπε με όση δύναμη του είχε απομείνει: “...να με πάτε σε Νοσοκομείο χάνω τις αισθήσεις μου”.
Αμέσως ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ, μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Τις έρευνες, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο αποσπασμένος στην ΕΥΠ Αστυνομικός, έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

http://www.newsit.gr/ellada/Se-krisimi-katastasi-o-epikefalis-toy-klimakioy-tis-EYP-poy-pyrovolithike-sto-El-Venizelos/665129

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.