Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΩΜΟ ΚΑΜΑΚΙ... ΖΑΝ ΠΡΕΜΙΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΘΕΙΤΣΑ!

Συνάντηση με ξένους δημοσιογράφους είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου νωρίτερα συναντήθηκε και με...










Συνάντηση με ξένους δημοσιογράφους είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου νωρίτερα συναντήθηκε και με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Ζαν Μαρκ Ερό.




Κατά την συνάντηση, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter, υπήρξε έντονος ενθουσιασμός σε ορισμένους.

Μια δημοσιογράφος μάλιστα φαίνεται να μην μπορεί να πάρει τα μάτια της από τον Αλέξη Τσίπρα ακόμη και τη στιγμή που όλοι έχουν γυρίσει προς τον φωτογραφικό φακό προκειμένου να βγάλουν την αναμνηστική φωτό.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Alice Petrén, ανταποκρίτρια της σουηδικής τηλεόρασης στο Παρίσι και τη νότια Ευρώπη, και  που όπως φαίνεται και σε άλλη φωτογραφία στεκόταν δίπλα στον πρωθυπουργό, τον οποίο και ευχαρίστησε λίγο μετά μέσω Twitter.

«Efxaristo Mr PM @tsipras_eu for the visit!», έγραψε.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.