Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΤΟΣΚΑΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ»...

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση θα συνδεθούν με το πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας, που πληρώνει το μεγαλύτερο κόστος της ...



Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση θα συνδεθούν με το πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας, που πληρώνει το μεγαλύτερο κόστος της κρίσης, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, αρμοδιος για την προστασία του πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Πρακτορείο 104,9 fm.

Ο Νίκος Τόσκας χαρακτήρισε μονόδρομο την ανάπτυξη ώστε να επέλθει σταθερότητα στη χώρα και υπογράμμισε : «δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις είναι εύκολο να λες για την ανάπτυξη αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολα».

«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με χάρτινα σπαθιά, πρέπει να περάσουμε στην Αριστερά της πράξης, με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη», τόνισε ο Νίκος Τόσκας και κάλεσε τις αριστερές πατριωτικές δυνάμεις να συσπειρωθούν για να επέλθει σταθερότητα στην χώρα.

Ο Νίκος Τόσκας υπογράμμισε την ανάγκη εν όψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα να δώσει ώθηση στην κοινωνία και όχι να αποκοπεί από αυτήν. «Οι μεγάλες μάχες κερδίζονται με μεγάλα μέτωπα» είπε, και εξέφρασε την ευχή να υπάρξει ευρύτερη δημοκρατική βάση συνεργασίας με τις κοινωνικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.