Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΑΝ!» - ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΓΛΙΤΩΣΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ - ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ-

- Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού αγροτεμαχίου - Άγριος προπηλακισμός της Προέδρου των Συμβολ...


- Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού αγροτεμαχίου
- Άγριος προπηλακισμός της Προέδρου των Συμβολαιογράφων που φυγαδεύτηκε
- “Αν δεν με προστάτευε η αστυνομική δύναμη θα με χτυπούσαν” λέει η ίδια
- Όρμηξαν στην έδρα και φώναξαν συνθήματα οι εξαγριωμένοι πολίτες
- Ματαιώθηκε τελικά ο πλειστηριασμός
- Ένταση και αναβολή και στην Πάτρα όπου συμβολαιογράφοι θέλησαν να σπάσουν την αποχή
Συγκέντρωση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν τα μέλη του Συντονισμού των Συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.


Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού χωραφιού στον Χορτιάτη η οργή ξεχείλισε με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια.






Αρχικά υπήρξε ένταση μεταξύ των μελών των συλλογικοτήτων και της προέδρου της Ένωσης Συμβολαιογράφων Θεσσσαλονίκης επειδή πήγε να εκπλειστηριάσει το αγροτεμάχιο.

Οι διαδηλωτές με την έναρξη της διαδικασίας κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός βρίσκεται «εκτός των εξαιρέσεων που προβλέπει το πλαίσιο της αποχής των συμβολαιογράφων» και ζήτησαν από την πρόεδρο του συλλόγου συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης Ι. Χρουσαλά - Μπιλίση, η οποία είχε αναλάβει τον πλειστηριασμό, να τους επιδείξει την ειδική άδεια εξαίρεσης της από την αποχή, η οποία παρέχεται σε συμβολαιογράφους για ορισμένες περιπτώσεις, όπως προβλέπει το πλαίσιο της αποχής τους, από τα συλλογικά τους όργανα.

Η ίδια απέρριψε τις καταγγελίες και τους επέδειξε έγγραφο, το οποίο, όπως κατήγγειλαν οι διαδηλωτές, αφορούσε αίτημα της τράπεζας προς το συμβολαιογραφικό σύλλογο Θεσσαλονίκης για τον κατ' εξαίρεση, λόγω της αποχής, σημερινό πλειστηριασμό ακινήτων του ενδιαφέροντος της, σε Θεσσαλονίκη και Βασιλικά.






Η πρόεδρος των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίση φυγαδεύτηκε και ο πλειστηριασμός αναβλήθηκε.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.