Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ... ΣΠΕΙΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ

Οι τσιλιαδόροι έβαλαν μπροστά τη μηχανή και έσπευσαν να εξαφανιστούν εγκαταλείποντας τους συνεργούς τους ηλικίας 43 και 42 χρόνων οι οπ...

Γεωργιανοί «χτυπούσαν» σπίτια σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη


Οι τσιλιαδόροι έβαλαν μπροστά τη μηχανή και έσπευσαν να εξαφανιστούν εγκαταλείποντας τους συνεργούς τους ηλικίας 43 και 42 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν Η απόπειρα διάρρηξης ενός σπιτιού στη Δράμα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ήταν η τελευταία «δουλειά» μιας σπείρας Γεωργιανών που δρούσαν επί δυο εβδομάδες στη Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη και είχαν εισβάλει σε συνολικά έξι κατοικίες.

Οι τρεις από τους δράστες διέρρηξαν το σπίτι, ενώ οι άλλοι δύο περίμεναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους φυλάγοντας τσίλιες. Όταν είδαν να καταφθάνουν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι τσιλιαδόροι έβαλαν μπροστά τη μηχανή και έσπευσαν να εξαφανιστούν εγκαταλείποντας τους συνεργούς τους ηλικίας 43 και 42 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικά εργαλεία και δυο κινητά.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ενός 42χρονου Γεωργιανού που διέφυγε μαζί με τους άλλους δυο οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί και όλοι αναζητούνται. Τόσο αυτός, όσο και οι δυο συλληφθέντες, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για διαρρήξεις σπιτιών.

Η προανάκριση οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων πέντε διαρρήξεων στην Ξάνθη και την Καβάλα, με λεία κοσμήματα, τιμαλφή και διάφορα αντικείμενα. Οι δυο Γεωργιανοί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, η οποία βαρύνει και τους τρεις συνεργούς τους. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.