Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΑΧΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ... -ΒΙΝΤΕΟ-

Ο Hermie, δεν είναι μια συνηθισμένη αράχνη. Είναι ασυνήθιστα μεγάλη και δυνατή η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να κουβαλήσει ακόμα και...



Ο Hermie, δεν είναι μια συνηθισμένη αράχνη. Είναι ασυνήθιστα μεγάλη και δυνατή η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να κουβαλήσει ακόμα και ένα ολόκληρο ποντίκι

Η Αυστραλία είναι γνωστή για τα θανατηφόρα φίδια, τους κροκόδειλους που μπορούν να φάνε ανθρώπους και τις δηλητηριώδες μέδουσες, αλλά τώρα οι Αυστραλοί θα πρέπει να ανησυχούν και για τις αρχάνες!

Ο Hermie, δεν είναι μια συνηθισμένη αράχνη. Είναι ασυνήθιστα μεγάλη και δυνατή η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να κουβαλήσει ακόμα και ένα ολόκληρο ποντίκι.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που καταγράφηκε από τον ο Τζέισον Γουόρμαλ, έναν έμπορο από το Κοπαμπέλα στο Κουίνσλαντ, ο Hermie κουβαλάει με μεγάλη άνεση ένα ποντίκι διασχίζοντας το ψυγείο.

Όπως λέει ο ίδιος ο Hermie την περασμένη Δευτέρα έλαβε μια κλήση από έναν γείτονα.

«Την ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω για τη δουλειά στις 12.30 το βράδυ, ένας γείτονας μου λέει: «πρέπει να δεις κάτι», έγραψε στο Facebook. «Και τότε πήγα στο σπίτι του και το είδα. O Hermie προσπαθούσε να φάει ένα ποντίκι».

Το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο και από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας έχει προβληθεί πάνω από 6,5 εκατομμύρια φορές.




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.