Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΟΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ... ΚΥΡΙΑ ΓΙΟΛΑ! ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: ΠΑΠ@ΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΞΕΣΟΥΤΙΕΝΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗΣ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ!

Κακός χαμός στο πλατό! Αποχώρησε εκνευρισμένη από το στούντιο! Δείτε τι έγινε... Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην Ισπανία κα...




Κακός χαμός στο πλατό! Αποχώρησε εκνευρισμένη από το στούντιο! Δείτε τι έγινε...
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην Ισπανία κατά τη διάρκεια βραδινού show. Ο παρουσιαστής της εκπομπής κατέβασε το φόρεμα της καλεσμένης του στον αέρα και φάνηκαν όλα!

Η 46χρονη Yola Berrocal είναι ιδιαιτέρως γνωστή στη χώρα της δυτικής Μεσογείου καθώς θεωρείται ότι φορά το μεγαλύτερο νούμερο σουτιέν στην Ιβηρική χερσόνησο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, κι ενώ καθόταν δίπλα στον παρουσιαστή φορώντας ένα κόκκινο στράπλες φόρεμα, εκείνος με μια ξαφνική κίνηση τράβηξε το φόρεμά της προς τα κάτω! Η Yola, το κοινό και οι τηλεθεατές έπαθαν σοκ!

Λίγα λεπτά αργότερα η 46χρονη αποχώρησε εκνευρισμένη.

http://www.zappit.gr/psychagogia/den-echei-proigoumeno-o-parousiastis-apokalypse-kata-lathos-stithos-tis-gnostis-46chronis-kalesmenis-tou-ston-aera-vid/562563

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.