Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΧΩΡΟΥΣΕ... ΝΟΜΙΖΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΑΚΙ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το... πάθημα ενός υπεραισιόδοξου οδηγού, που πίστευε ότι μπορούσε να...



Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το... πάθημα ενός υπεραισιόδοξου οδηγού, που πίστευε ότι μπορούσε να περάσει με το αγροτικό του από ένα στενό επαρχιακό δρομάκι και κατέληξε άσχημα σφηνωμένος ανάμεσα σε δύο πέτρινους τοίχους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τη φωτογραφία τράβηξε ένας 54χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο σφηνωμένο αυτοκίνητο την ώρα που έκανε βόλτα στο χωριό Λιτλ Λάνγκντεϊλ, στη Βορειοδυτική Αγγλία.

Την ώρα που έφτασε στο σημείο, ο οδηγός προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξεκολλήσει το αμάξι του, το οποίο βρέθηκε κυριολεκτικά στον άερα όταν, αγνοώντας τις προειδοποιητικές πινακίδες, προσπάθησε να διασχίσει το στενό δρομάκι.

Μετά από αρκετή ώρα, και υπό τα πειράγματα του συγκεντρωμένου πλήθους που είχε μαζευτεί γύρω για να του κάνει καζούρα, ο οδηγός παραιτήθηκε από την προσπάθεια να «ξεκολλήσει» το αμάξι του, απέδρασε από το παράθυρο και πήγε στην κοντινή παμπ για να ειδοποιήσει την οδική υπηρεσία.

Δείτε τις φωτογραφίες








http://www.protothema.gr/world/article/619258/fotografia-deite-ti-epathe-otan-prospathise-na-perasei-me-to-agrotiko-tou-apo-steno-dromaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.