Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΙΑ ΚΑΘΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟΣ ΘΑ ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ....!!!

Οι Συριζαίοι θεολόγοι, που έχουν διαβρώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία, προσπαθούν να μάς πείσουν ότι ο Χριστός διδάσκει να είμαστε καρπαζοε...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Οι Συριζαίοι θεολόγοι, που έχουν διαβρώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία, προσπαθούν να μάς πείσουν ότι ο Χριστός διδάσκει να είμαστε καρπαζοεισπράκτορες, ότι εμείς οι Χριστιανοί υπάρχουμε για να περιθάλπουμε τους αλλόθρησκους και αλλόφυλους λαθροεισβολείς κι ότι η Εκκλησία πρέπει να ασχολείται ολημερίς με το τάϊσμα των λαθροπροσφύγων. Στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής, ο νεοφιλελές δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης κατηγόρησε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο ότι δεν είναι κάν χριστιανός, γιατί έχει στο παρελθόν εκστομίσει την φοβερή φράση «Παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας κλπ-κλπ»!..

Ενημερώνουμε τον θεολογικά αγράμματο Μανδραβέλη ότι είναι δεκάδες οι Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας που λένε πολύ χειρότερα πράγματα για τους Χριστιανομάχους, από το «να σαπίσει το χέρι του Φίλη» που είπε ο Άγιος Καλαβρύτων. Για να μην κατηγορηθούμε για παραβίαση του Αντιρατσιστικού Νόμου, θα αναφερθούμε μόνο στον πιο ανώδυνο από αυτούς τους Ιερούς Κανόνες, τον 11ο της Έκτης Οικουμενικής Συνόδου που έγινε στην Κωνσταντινούπολη το 680-681.

Λέει αυτός ο Κανών στο πρωτότυπο: «Μηδείς των εν ιερατικώ καταλεγομένων τάγματι, ή λαϊκός, τά παρά των Ιουδαίων άζυμα έσθιέτω, ή τούτοις προσοικειούσθω, ή εν νόσοις προσκαλείσθω, και ιατρείας παρ' αυτών λαμβανέτω, εί έν βαλανείοις τούτοις παντελώς συλλουέσθω. Ειδέ τις τούτο πράξαι επιχειροίη. Eι μεν κληρικός εί, καθαιρείσθω, ει δε  λαϊκός, άφοριζέσθω»!..

ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ στο «Πηδάλιον» ο Άγιος ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ: «Προστάζει ο παρών Κανών, ότι κανένας ιερωμένος, ή λαϊκός, να μην τρώγη τά παρά των Ιουδαίων πεμπόμενα προς αυτόν άζυμα, άλλ’ ούτε όλως νά φιλιώνεται με αυτούς, ή όταν ευρίσκεται ασθενής, νά προσκαλή αυτούς, και να δέχεται τάς ιατρείας, αυτών, ή όλως να συλλούεται μαζί με αυτούς εις τά λουτρά. Όποιος δε τούτο ήθελε κάμει. Κληρικός μεν ων, νά καθήρεται, Λαϊκός δε, να αφορίζεται»!..
ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ Μανδραβέλη και όλοι εσείς οι Συριζαίοι που έχετε διαβρώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία; Όποιος λαϊκός συμφιλιώνεται με τους Εβραίους, ή δέχεται φροντίδα από Εβραίο γιατρό, ή λούζεται μαζί με τους Εβραίους στα λουτρά, πρέπει να ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ, κι αν είναι κληρικός πρέπει να καθαιρείται!.. Αυτή είναι η Ορθοδοξία που αγαπήσαμε, πανάθλιοι μπολσεβίκοι, κι όχι η αντιρατσιστική παλαβομάρα που την καταντήσατε σήμερα για να μάς κάνετε όλους καρπαζοεισπράκτορες…

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.