Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΑΒΩΣΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ... ΒΙΝΤΕΟ: «ΣΜΥ ΣΜΥ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»...!!!

Παλάβωσαν τον κόσμο της πόλης οι Υπαξιωματικοί …Για την ακρίβεια οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της Σχολής των Υπαξιωματικών το...

11






Παλάβωσαν τον κόσμο της πόλης οι Υπαξιωματικοί …Για την ακρίβεια οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της Σχολής των Υπαξιωματικών το μεσημέρι μετά το πέρας της Παρέλασης , έγραψαν την δική τους Ιστορία !




Μετά το πέρας της Παρέλασης και αφού οι επίσημοι αποχώρησαν από την εξέδρα , οι σπουδαστές επιστρέφοντας στη Σχολή τους και με Ηθικό στα Ύψη!

Βροντοφώναξαν τα δικά τους συνθήματα τους κάνοντας το πλήθος του Κόσμου να Σταυροκοπιέται ,από τους δρόμους που πέρναγαν και την Νεολαία να ξεσπά σε χειροκροτήματα και επευφημίες!!!

Τι φώναζαν οι νέοι και οι νέες με την λεβέντικη Παρουσία και την Στρατιωτική στολή : Εμείς οι Υπαξιωματικοί θα πολεμήσουμε στην Πρώτη την Γραμμή και όχι μόνο …Στο τέλος τραγούδησαν και το Μακεδονία Ξακουστή διδάσκοντας Ιστορία!



Μαζί τους πέρασαν και οι έφεδροι Καταδρομείς που καταχειροκροτήθηκαν και αυτοί από το κόσμο που αποχωρούσε !!! Δείτε το video

http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.