Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΤΖΟΒΕΝΟ...» ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ «ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ» Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ο Αιμίλιος Λιάτσος νοσηλεύτηκε για έναν ολόκληρο μήνα στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του. Χθε...




Ο Αιμίλιος Λιάτσος νοσηλεύτηκε για έναν ολόκληρο μήνα στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του. Χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος παρουσίασε κανονικά την εκπομπή του μέσα από τη συχνότητα του Kontra Channel.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, όπως ήταν φυσικό τοποθετήθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και κατά την έναρξη της εκπομπή του, ανέφερε: «Είναι λογικό να αισθάνομαι μία ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι ξανά στο στούντιο μετά από τριάντα μέρες…».

Εν συνεχεία μίλησε εκτενώς για όλα όσα του συνέβησαν αυτό το διάστημα.«Θα ξεκινούσα την εκπομπή κανονικά στις 29 Αυγούστου. Αν δεν κάνω λάθος ήταν Δευτέρα. Τρεις μέρες πριν με χτύπησε ένας πυρετός και πήγα στον ασφαλιστικό μας φορέα. Εκεί συνάντησα έναν εξαιρετικό γιατρό, παθολόγο, τον κ. Λαμπρόπουλο ο οποίος είδε ορισμένους δείκτες ανεβασμένους. Έκανα περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο και ο διοικητής μου είπε “καλώς ήρθες. Δεν φεύγεις!” και παρέμεινα εκεί 30 μέρες… Ήταν λοίμωξη του άνω αναπνευστικού. Χρειάστηκα μία ισχυρή φαρμακευτική αγωγή. Έκανα ό,τι μου λέγανε και, έτσι, σιγά σιγά, άρχισα να τρώω, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήθελα να το παίξω τζόβενο, έκανα δίαιτα και έτρωγα ένα γεύμα την ημέρα και είχε αδυνατίσει ο οργανισμός μου».

Στη συνέχεια μάλιστα ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου, την οικογένειά του αλλά και τον κόσμο που τον στήριξε. Μάλιστα, συγκίνησε με την αναφορά στον εγγονό του, τον οποίο έβλεπε μέσω facetime.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.