Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ.... ΑΛΛΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ...!!!

Μια γυναίκα ουρλιάζει στη μέση του δρόμου στην Ινδονησία καθώς μαστιγώνεται αφού «έσπασε» τους αυστηρούς ισλαμικούς νόμους». Ήταν μι...

Μαστίγωσαν 23 φορές μουσουλμάνα γιατί «ήρθε πολύ κοντά» με το φίλο της

Μια γυναίκα ουρλιάζει στη μέση του δρόμου στην Ινδονησία καθώς μαστιγώνεται αφού «έσπασε» τους αυστηρούς ισλαμικούς νόμους».

Ήταν μια από τους 13 ανθρώπους, στην επαρχία που ζει, που έπρεπε να τιμωρηθεί με δεκάδες να φωνάζουν το όνομά της και να ζητωκραυγάζουν για αυτό που γινόταν. Τα άτομα που συγκεντρώθηκαν, όπως και η νεαρή γυναίκα, κρίθηκαν ένοχοι για ακατάλληλες πράξεις, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων ενός άγαμου ζευγαριού και διάφορων άλλων πράξεων κατά παράβαση του ισλαμικού νόμου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Antara.

Η νεαρή μουσουλμάνα μαστιγώθηκε 23 φορές γιατί «ήρθε πολύ κοντά» με το φίλο της και οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις. Το μαστίγωμα του 14ου ατόμου, μιας 22χρονης γυναίκας έχει καθυστερήσει γιατί είναι έγκυος. Ο αντιδήμαρχος της επαρχίας που έγινε το περιστατικό δήλωσε: «Οι ποινές με το μαστίγιο έχουν επιβληθεί πολλές φορές στην πόλη της Banda Aceh. Αυτό αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση και ο λαός της περιοχής είναι και οι δύο προσηλωμένοι στην εφαρμογή και την επιβολή του νόμου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, η συγκεκριμένη περιοχή διαθέτει ειδικό αυτόνομο καθεστώς και είναι η μόνη επαρχία στην Ινδονησία που υιοθετεί σε τέτοιο βαθμό τον ισλαμικό νόμο. Εισήγαγε το νόμο της Σαρία, αφού της χορηγήθηκε ειδική αυτονομία το 2001. Σύμφωνα, επίσης με δημοσίευμα της Guardian, υπάρχει συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που τιμωρούνται με μαστίγωμα στη συγκεκριμένη περιοχή. Ωστόσο, όσον αφορά γενικά τη θρησκεία στη χώρα, σε ποσοστό 90% οι πολίτες περιγράφουν τους εαυτούς τους ως μουσουλμάνους αλλά η στην πλειονότητά τους έχουν μετριοπαθείς αντιλήψεις.

asdjadyy2
asdjadyy3asdjadyy4asdjadyy5asdjadyy1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.