Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΞΕ! ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Ο νεαρός άρχισε να φωνάζει ότι θα πυροβολούσε γιατρούς και ασθενείς, με αποτέλεσμα όλοι να πιστέψουν ότι είχε ήδη πιάσει το πιστόλι και...



Ο νεαρός άρχισε να φωνάζει ότι θα πυροβολούσε γιατρούς και ασθενείς, με αποτέλεσμα όλοι να πιστέψουν ότι είχε ήδη πιάσει το πιστόλι και τους σημάδευε

Πανικός ξέσπασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όταν ένας νεαρός που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα προσπάθησε να αρπάξει το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού ο οποίος βρέθηκε κοντά του όταν άρχισε να προκαλεί επεισόδια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός άρχισε να φωνάζει ότι θα πυροβολούσε γιατρούς και ασθενείς, με αποτέλεσμα όλοι να πιστέψουν ότι είχε ήδη πιάσει το πιστόλι και τους σημάδευε με αυτό και να αρχίσουν να τρέχουν αλλόφρονες προς την έξοδο του τμήματος Επειγόντων! Ωστόσο, ο αστυνομικός είχε ήδη αποτρέψει την προσπάθειά του.

Τελικά, ο επίδοξος πιστολέρο ακινητοποιήθηκε από τον αστυνομικό και το νοσηλευτικό προσωπικό που έσπευσε να τον βοηθήσει και το περιστατικό τελείωσε μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο νεαρός άνδρας παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο, καθώς πρόκειται για σοβαρή ψυχιατρική περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.