Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

- Ανεμοστρόβιλος με δυνατή βροχή έπληξε τη Ζάκυνθο και προκάλεσε τεράστιες ζημιές - Σφοδρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές - Ήδη εντοπίζ...



- Ανεμοστρόβιλος με δυνατή βροχή έπληξε τη Ζάκυνθο και προκάλεσε τεράστιες ζημιές
- Σφοδρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές - Ήδη εντοπίζονται τα πρώτα προβλήματα - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική
- Δυνατή βροχή και μανιασμένος αέρας στη Δυτική Ελλάδα
- Απροσπέλαστοι είναι πολλοί δρόμοι στο κέντρο και στην ευρύτερη περιφέρεια της Πάτρας
- Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για αύριο, Σάββατο
- Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και χάρτες με την εξέλιξη της βροχόπτωσης


Μοιάζει... επίσημο! Ο χειμώνας είναι προ των πυλών, ενώ εδώ και λίγη ώρα πολλές περιοχές της Αττικής πλήττονται από ισχυρές καταιγίδες, με τον καιρό να "δείχνει τα δόντια του".


Τα πρώτα προβλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει να εντοπίζεται, αφού το κύμα κακοκαιρίας είναι πραγματικά σφοδρότατο. Η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχτεί δεκάδες κλήσεις από πολίτες.

Οι πληροφορίες του nesit.gr αναφέρουν πως μέχρι στιγμής οι κλήσεις είναι τουλάχιστον σαράντα, σε περιοχές όπως το Χαϊδάρι και το κέντρο της Αθήνας, ο Πειραιάς, το Χαλάνδρι και πολλές ακόμη.

Οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν σε κοπές δέντρων και άντληση υδάτων, ενώ ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί.


Η εικόνα είναι από το Μαρούσι




Εικόνα από την Αμαρουσίου - Χαλανδρίου




Εικόνα από την Αμαρουσίου - Χαλανδρίου




Εικόνα από την Αμαρουσίου - Χαλανδρίου



Δείτε το βίντεο από την Αμαρουσίου - Χαλανδρίου που πάντα πλημμυρίζει




Εδώ να σημειώσουμε πως σε ισχύ βρίσκεται και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που έχει εκδώσει η ΕΜΥ, ενώ τα ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν και πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Εδώ και αρκετή ώρα έχει "σπάσει" το τηλεφωνικό κέντρο του "100", από πολίτες που καλούν ζητώντας την επέμβαση των αρχών για την απόφραξη φρεατιών, υπό τον φόβο πλημμυρών. Ο όγκος βροχής που πέφτει την τελευταία ώρα, είχε ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της παραλιακής οδού Ακτής Δυμαίων.

Την ίδια ώρα και όπως μεταδίδει το argolikeseidhseis.gr, ισχυρή καταιγίδα βρίσκεται πάνω από την Αργολίδα ενώ ήδη στην περιοχή του Άργους και του Ναυπλίου η βροχή είναι πολύ έντονη ενώ συνοδεύεται από ισχυρούς ανέμους.

http://www.newsit.gr/kairos/Kairos-THeominia-se-oli-tin-Attiki-Plimmyres-kai-ptoseis-dentron-Egklovismenoi-odigoi-se-Patra-kai-Kerkyra/663668



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.