Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΛΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ, ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ... ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ, ΕΦΑΓΑΝ ΣΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΚΟΡΜΙ ΜΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑΣ

H πιο τολμηρή έκθεση άνοιξε στη Λεμεσό καθώς οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να φάνε sushi από το γυμνό σώμα γυναίκας μοντέλου. ...






H πιο τολμηρή έκθεση άνοιξε στη Λεμεσό καθώς οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να φάνε sushi από το γυμνό σώμα γυναίκας μοντέλου.




Πρωτοποριακή; Τολμηρή; Παράξενη; Όπως θέλετε μπορείτε να την χαρακτηρίσετε, καθώς είναι ίσως η πρώτη φορά που μια τέτοια έκθεση, που πραγματοποιείται στη Λεμεσό, κατάφερε να συγκεντρώσει τόσα βλέμματα επάνω της.
Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση είχε ως θέμα το γυμνό σε όλες τις μορφές τέχνης. Έτσι οι διοργανωτές τόλμησαν στα εγκαίνια να βάλουν ένα γυμνό μοντέλο καλυμμένο με sushi σε ένα τραπέζι και του επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις ιαπωνικές λιχουδιές από το γυμνό της σώμα.

Αρκετά σχόλια χαρακτηρίζουν ως σεξιστική και ανεπίτρεπτη τη συγκεκριμένη έκθεση, ενώ άλλοι την επικροτούν. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα συγκεκριμένα εγκαίνια ήταν ότι πιο τολμηρό έχει δει η Κύπρος και η Λεμεσός.
Για όσους ενδιαφέρονται να την επισκεφθούν και είναι ενήλικες, η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, από τις 10:00 με 13:00 και από τις 15:00 μέχρι και τις 20:00.












http://www.newsbomb.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.