Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ! ΤΟ ΣΚΑΣΕ Η ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ!

Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν χθες βράδυ οι κάτοικοι σε γειτονιά του Ηρακλείου από τους διαπληκτισμούς ανάμεσα σε δύο οικογένειες τσιγγ...


Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν χθες βράδυ οι κάτοικοι σε γειτονιά του Ηρακλείου από τους διαπληκτισμούς ανάμεσα σε δύο οικογένειες τσιγγάνων.
Αυτόπτες μάρτυρες έμειναν ξάγρυπνοι έως τις 3 τα χαράματα από την άγρια φασαρία που εκτυλίχθηκε κάτω από τα σπίτια τους μη πιστεύοντας στα όσα άκουσαν για το λόγο που έγιναν, αλλά και τις εικόνες που αντίκρισαν από τις 11 το βράδυ

Τι ακριβώς συνέβη; Επί μία εβδομάδα σε σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στην συνοικία, γλεντούσαν και έπιναν δύο οικογένειες τσιγγάνων όπως κάνουν τα συμπεθέρια, όταν τα παιδιά τους αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους.
Το γιόρταζαν λοιπόν με τραγούδια και τη σχετική ηχορύπανση που προερχόταν από τα…προεόρτια.

Το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν ξανά οι δύο οικογένειες στο σπίτι αφού είχε επισημοποιηθεί ο αρραβώνας. Με μια λεπτομέρεια όμως. Σύμφωνα με το έθιμο η οικογένεια του γαμπρού θα έπρεπε να δώσει 1000 ευρώ - χρήματα που είχαν προσυμφωνηθεί – στην οικογένεια της 16χρονης νύφης για την πάρει. Όταν ο γαμπρός πήγε στο σπίτι όμως η νύφη ήταν άφαντη παρά το γεγονός ότι είχε δώσει τα 1.000 ευρώ.

Εκεί έμαθε από τους γονείς της, ότι είχε πάρει τα χρήματα και είχε εξαφανισθεί προφανώς γιατί είχε μετανιώσει για το "στεφάνι". Μόλις διαπίστωσε η οικογένεια του γαμπρού τι είχε συμβεί, ποιος τους είδε και δεν τους φοβήθηκε: έντονη λογομαχία και στη συνέχεια, διαπληκτισμοί και ίσως μερικές "ψιλές" προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στους περιοίκους οι οποίοι πετάχτηκαν έντρομοι από καναπέδες και κρεβάτια για να δουν τι συμβαίνει.

Πληροφορίες που θέλουν να βγήκαν και πιστόλια δεν επιβεβαιώνονται αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία περιπολικό της οποίας πήγε στην περιοχή. Όσοι συμμετείχαν όμως στο επεισόδιο πρόλαβαν και έφυγαν προς τα γύρω στενά και έτσι οι αστυνομικοί έφυγαν άπραγοι. Όμως μετά από λίγη ώρα οι πρωταγωνιστές του περιστατικού ξαναεμφανίστηκαν και ξεκίνησε ο νέος... "γύρος"!

Τρεις φορές λένε οι μάρτυρες ήρθε περιπολικό και τρεις φορές δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν εκείνους που είχαν εμπλακεί στη φασαρία αφού έφευγαν και στη συνέχεια ξαναγύριζαν στην πολύπαθη γειτονιά. Τελικά γύρω στις 3 το πρωί τα πνεύματα ηρέμησαν και οι κάτοικοι μπόρεσαν να κοιμηθούν στα κρεβάτια τους.

Πηγή: ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.