Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ....!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΟΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ...!!! ΕΚΔΙΩΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ...

Οι καμπάνες της Εκκλησίας στην Ιρακινή πόλη Μπαρτέλλα ήχησαν ξανά χαρμόσυνα, μετά από δύο χρόνια κατοχής από τους Ισλαμιστές του ISIS....

bartella

Οι καμπάνες της Εκκλησίας στην Ιρακινή πόλη Μπαρτέλλα ήχησαν ξανά χαρμόσυνα, μετά από δύο χρόνια κατοχής από τους Ισλαμιστές του ISIS.

Ο Υπολοχαγός Ριάντ Τζαλάλ των Ιρακινών Χερσαίων Δυνάμεων, είπε ότι εκτός από την Μπαρέλλα απευλευθώρηκε και η πόλη Χαμντανίγια περίπου 20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μοσούλης.




ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ... Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ...

Να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της προσπάθεια ανακατάληψης της χριστιανική πόλης Μπαρέλλα, σκοτώθηκαν πάνω από 200 μαχητές του ISIS.

Συγκλονιστική είναι η στιγμή όταν Ιρακινό στρατιώτης χτυπά την καμπάνα της Εκκλησίας για να σηματοδοτήσει την απελευθέρωση της Μπαρέλλα, ενώ τοποθετήθηκε και αυτοσχέδιος ξύλινος σταυρός στο τρούλο της Εκκλησίας.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι Ιρακινές Δυνάμεις επί δύο ημέρες σφυροκοπούσαν του μαχητές του ISIS, οι οποίοι αρνούταν να εγκαταλείψουν την Μπαρτέλλα λόγω της θρησκευτικής της σημασίας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.