Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΙΑ ΚΙ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΟ ΚΙΡΚΟΥΚ - ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ - ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΟΙ ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

Οι τζιχαντιστές παίρνουν ομήρους μέσα από τα σπίτια Την ώρα που διεξάγονται σφοδρές μάχες στη Μοσούλη, το Ισλαμικό Κράτος εξαπολύει σή...


Οι τζιχαντιστές παίρνουν ομήρους μέσα από τα σπίτια

Την ώρα που διεξάγονται σφοδρές μάχες στη Μοσούλη, το Ισλαμικό Κράτος εξαπολύει σήμερα από τα ξημερώματα πολλαπλές επιθέσεις στο Κιρκούκ, την πλούσια σε πετρέλαιο πόλη στο βόρειο Ιράκ.


EKTAKTO! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΙΡΚΟΥΚ: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ - ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ! - BINTEO

Ενστολοι τζιχαντιστές οργώνουν τους δρόμους της πόλης, ενώ έχουν χτυπήσει αρκετά κτήρια καθώς και έναν σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο αριθμός των νεκρών προς το παρόν είναι άγνωστος.

Οι κουρδικές δυνάμεις προσπαθούν να διώξουν τους τζιχαντιστές αλλά πολλοί κρύβονται σε διάφορα κτήρια, όπως σε σχολείο, τέμενος, ξενοδοχείο και άλλα, με αποτέλεσμα οι μάχες να συνεχίζονται. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τζιχαντιστές αρπάζουν ομήρους μέσα από τα σπίτια!
Η πόλη είναι σε συναγερμό, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία και παντού ακούγονται εκρήξεις! Οι ιμάμηδες έκλεισαν όλα τα τζαμιά και ακύρωσαν την προσευχή της Παρασκευής. 

Υπενθυμίζεται ότι οι Κούρδοι μαχητές Πεσμεργκά έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους το Κιρκούκ, που απέχει 235 μίλια βόρεια της Βαγδάτης, το 2014, αφού ο ιρακινός στρατός αποσύρθηκε από την περιοχή μπροστά στην προέλαση του Ισλαμικού Κράτους στο βόρειο και δυτικό Ιράκ.

Νωρίτερα, σε άλλη πόλη στο βόρειο Ιράκ, το Ντιμπίς, τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας κατά σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που κατασκευάζεται από ιρανική εταιρεία, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης και πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

«Τρεις καμικάζι επιτέθηκαν κατά του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις 06.00 τοπική ώρα, σκοτώνοντας 12 Ιρακινούς εργαζόμενους και 4 Ιρανούς τεχνικούς», δήλωσε ο δήμαρχος.




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.