Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΑ

Ετοιμος για το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του, δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη είναι πλέον ο Κώστας Μπακογιάννης! Και αυτό γιατί ο περιφερειά...



Ετοιμος για το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του, δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη είναι πλέον ο Κώστας Μπακογιάννης! Και αυτό γιατί ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα είναι (πολύ σύντομα) και επισήμως ελεύθερος! Μόλις χθες το πρωί, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση συναινετικού διαζυγίου που είχε υποβάλει με την Κάλλια Καμπουρίδου.

Ηταν 15 Ιουλίου του 2006 όταν ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη παντρεύτηκε την Κύπρια επιχειρηματία, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον οκτάχρονο σήμερα Παύλο και την εξάχρονη Δανάη. Επειτα από επτά χρόνια γάμου και αρμονικής συμβίωσης, στα τέλη του 2013, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Λίγους μήνες αργότερα στη ζωή του Κώστα Μπακογιάννη μπήκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάι Σία Κοσιώνη.

Η γνωριμία έγινε σε πάρτι που διοργάνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για την ονομαστική του εορτή στις 30 Νοεμβρίου του 2013, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης συνόδευε την αδελφή του Αλεξία. Αν και προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, μερικές φωτογραφίες από εξόρμηση στα μπουζούκια την αποκάλυψαν. Λίγο καιρό αργότερα ακολούθησε ταξίδι στην Αντίπαρο με νέες φωτογραφίες.

Δύο χρόνια μετά η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τη φετινή Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι, την οποία γιόρτασαν μαζί με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα, πριν από περίπου έναν μήνα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ερωτευμένο ζευγάρι σε κατάστημα επίπλων στη Βαρυμπόμπη.

Το νέο σπιτικό τους

Εκεί πήγαν οι δυο τους για να διαλέξουν κρεβάτι και στρώμα, κάτι που δείχνει πως πιθανότατα αρχίζουν να στήνουν το νέο σπιτικό τους!

Ο περιφερειάρχης και η ανκοργούμαν του Σκάι φέρεται ότι μετά από έρευνα αγοράς κατέληξαν στην παραγγελία υπέρδιπλου κρεβατιού.

http://www.espressonews.gr/showbiz/2016/10/153929/diazygio-kai-episimos-gia-ton-kosta-mpakogianni

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.