Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ: ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΕ 73ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ!

Τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου ανακάλυψε τυχαία ένας περαστικός σε μια αγροτική περιοχή μεταξύ Μασχολουρίου και Πύργου και ειδοποίησε ...




Τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου ανακάλυψε τυχαία ένας περαστικός σε μια αγροτική περιοχή μεταξύ Μασχολουρίου και Πύργου και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία

Ενέδρα θανάτου είχε στήσει άγνωστος, το απόγευμα της Τρίτης, σε έναν 73χρονο από την περιοχή των Σοφάδων στην Καρδίτσα και τον σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις μαχαιριές σε έναν δρόμο δίπλα στην όχθη του ποταμού Σοφαδίτη!

Τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου, που ήταν κάτοικος της περιοχής Πύργος Κιερίου, ανακάλυψε τυχαία ένας περαστικός σε μια αγροτική περιοχή μεταξύ Μασχολουρίου και Πύργου και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσε το θύμα πεσμένο δίπλα του.

Ο ιατροδικαστής μέτρησε κατ’ αρχήν τρία τραύματα από αιχμηρό όργανο στο σώμα του 73χρονου, αλλά ενδέχεται στη νεκροτομή να βρεθούν και άλλα. Πάντως, ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, δείχνει μανία από πλευράς του δράστη τον οποίο οι αστυνομικοί αναζητούν μεταξύ αυτών που είχαν διαφορές με τον ηλικιωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.