Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΕΙ ΜΑΓΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ... ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΗΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Mετά την... επιτυχημένη προηγούμενη διοργάνωση, το ολλανδικό πρακτορείο επανέρχεται, για ακόμη μία χρονιά, στο ελληνικό νησί Οι swing...



Mετά την... επιτυχημένη προηγούμενη διοργάνωση, το ολλανδικό πρακτορείο επανέρχεται, για ακόμη μία χρονιά, στο ελληνικό νησί

Οι swingers ψηφίζουν Κρήτη. Το τουριστικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές ανταλλαγής συντρόφων, προωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα πακέτο διακοπών που υπόσχεται 6 «καυτές» νύχτες, από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2016, σε 5άστερο ξενοδοχείο all inclusive στην Κρήτη, για swingers από την Ολλανδία και όχι μόνο.

Στη σελίδα του πρακτορείου αναφέρεται:

«Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια.

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου.

Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς.

Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί».

Το πρακτορείο εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά την χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο.

Βίντεο του πρακτορείου από προηγούμενα πάρτι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.