Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ 53ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ

Ο 53χρονος Έλληνας κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου ότι τον είχε εξαπατήσει ένας άγνωστος ιδιώτης με τον οποίο επικοινώνη...




Ο 53χρονος Έλληνας κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου ότι τον είχε εξαπατήσει ένας άγνωστος ιδιώτης με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά όταν είδε την αγγελία και συμφώνησε να αγοράσει το αυτοκίνητο πληρώνοντας 6.000 ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε ένας κάτοικος Πύργου, ο οποίος βρήκε δελεαστική την τιμή για την πώληση ενός αυτοκινήτου στην ηλεκτρονική αγγελία που εντόπισε σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και πλήρωσε για να το αποκτήσει, αλλά δεν το… είδε ποτέ!

Ο 53χρονος Έλληνας κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου ότι τον είχε εξαπατήσει ένας άγνωστος ιδιώτης με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά όταν είδε την αγγελία και συμφώνησε να αγοράσει το αυτοκίνητο πληρώνοντας 6.000 ευρώ. Όπως είπε, ο «πωλητής» του ζήτησε να καταβάλλει τα μισά χρήματα ως προκαταβολή για να του στείλει το όχημα.

Εκείνος κατέθεσε 3.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ο συνομιλητής του, όμως δεν παρέλαβε ποτέ το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη και, στο μεταξύ, σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.