Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ... ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΝΕΔΡΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΝΒΟΪ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 5 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!

Ήταν το χειρότερο χτύπημα εναντίον του στρατού από το 2015, όταν στην πολιτεία Γιαλίσκο είχε καταρριφθεί στρατιωτικό ελικόπτερο, με α...



Ήταν το χειρότερο χτύπημα εναντίον του στρατού από το 2015, όταν στην πολιτεία Γιαλίσκο είχε καταρριφθεί στρατιωτικό ελικόπτερο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 10 άτομα

Ενέδρα σε στρατιωτικό κονβόι είχε στήσει ένοπλη ομάδα στην περιοχή Culiacan στο Μεξικό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε στρατιώτες, ενώ άλλοι 10 τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρχών ασφαλείας, την επίθεση πραγματοποίησαν έμποροι ναρκωτικών, οι οποίοι, με αυτόν τον τρόπο, θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα στο κυνηγητό που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Ήταν το χειρότερο χτύπημα εναντίον του στρατού από το 2015, όταν στην πολιτεία Γιαλίσκο είχε καταρριφθεί στρατιωτικό ελικόπτερο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 10 άτομα.

Το Sinaloa καρτέλ δεν έχει ανοίξει «βεντέτα» με το στρατό, σε αντίθεση με το ανταγωνιστικό Jalisco New Generation καρτέλ, το οποίο αναζητούσε την ευκαιρία να επιτεθεί σε στρατιωτικές μονάδες.

Μία μέρα νωρίτερα, οι αρχές βρήκαν τα πτώματα οκτώ ανδρών και μίας γυναίκας κοντά σε λίμνη στην περιοχή, τα οποία δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί. Δεν αποκλείεται να ευθύνεται η ίδια εγκληματική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.