Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: 4 ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ 9 ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Παρίσταναν τους ομογενείς με πλαστά χαρτιά οι δυο από τους τέσσερις Γεωργιανούς που διέρρηξαν εννέα σπίτια στο Βόλο μέσα σε μια εβδομάδ...

Διέρρηξαν εννέα σπίτια στο Βόλο σε μια εβδομάδα

Παρίσταναν τους ομογενείς με πλαστά χαρτιά οι δυο από τους τέσσερις Γεωργιανούς που διέρρηξαν εννέα σπίτια στο Βόλο μέσα σε μια εβδομάδα!

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς έκανε και τον… ζόρικο στους αστυνομικούς και αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους.

Τελικά, τόσο ο 26χρονος «νταής» όσο και ο 28χρονος ομοεθνής του δεν απέφυγαν τις χειροπέδες, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι βεβαιώσεις για την κατάθεση αίτησης για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας που έδειξαν ήταν πλαστές. Μαζί με αυτές, κατασχέθηκαν 580 ευρώ και δύο κινητά, αλλά και τα διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν μαζί τους οι δυο Γεωργιανοί που αποτέλεσαν αφορμή για περαιτέρω έρευνα.

Από αυτά εξακριβώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με άλλους δυο συμπατριώτες τους που τράπηκαν σε φυγή όταν είδαν τους αστυνομικούς, είχαν διαρρήξει εννέα σπίτια στο Βόλο από τις 2 ως τις 9 Οκτωβρίου και είχαν κλέψει χρηματικά ποσά, χρυσαφικά μεγάλης αξίας και χρυσές λίρες. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και τους ασκήθηκε δίωξη διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.