Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ;;; ΜΕ ΡΗΞΗ ΕΝΤΕΡΟΥ ΤΟ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΖΗΜΙΑ

Το μικρό παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, αφού πρώτα είχε περάσει από το νοσοκομείο Καρδίτσας όπου έφτασε με έντονους πόνου...



Το μικρό παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, αφού πρώτα είχε περάσει από το νοσοκομείο Καρδίτσας όπου έφτασε με έντονους πόνους στην κοιλιά και συμπτώματα περιτονίτιδας, τα ξημερώματα του Σαββάτου (08/10) από τους Σοφάδες Καρδίτσας όπου έμενε.
Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Λάρισας του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις που έδειξαν ότι το παιδί είχε υποστεί ρήξη εντέρου και όχι από παθολογικά αίτια.
Η 3χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά, την ώρα που η αστυνομία άρχισε τις έρευνες για να διαπιστωθεί το πώς και το γιατί βρέθηκε το παιδί σε αυτή την κατάσταση καθώς όπως όλα δείχνουν, έπεσε θύμα κακοποίησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheria.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Σοφάδων συνέλαβαν την 20χρονη μητέρα του κοριτσιού, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ παράλληλα ερευνούν το περιβάλλον αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ένα τέτοιο τραύμα στο παιδί.
Εν τω μεταξύ, ελλείψει ΜΕΘ Παίδων στη Θεσσαλία, το 3χρονο κοριτσάκι διακομίσθηκε σε Μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας, όπου θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, η μετεγχειρητική κατάσταση της μικρής, εξελίσσεται ομαλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.