Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ...;; 26ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΟΥΝΗ

Ως ιδιαίτερα επικίνδυνος παιδεραστής χαρακτηριζόταν ένας νεαρός Βούλγαρος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή αλλά είχε καταφέρε...

Φυγόποινος παιδεραστής συνελήφθη στην Ηλεία

Ως ιδιαίτερα επικίνδυνος παιδεραστής χαρακτηριζόταν ένας νεαρός Βούλγαρος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή αλλά είχε καταφέρει να μην συλληφθεί και εξακολουθούσε να κυκλοφορεί σαν… κύριος!

Ο 26χρονος φυγόποινος εντοπίστηκε από έναν τυχαίο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Γαστούνης στην περιοχή Ρουπάκι της Ηλείας. Από την διασταύρωση των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών για αποπλάνηση παιδιών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 18 ετών!

Ο νεαρός αλλοδαπός βαρυποινίτης συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτελεστεί η ποινή και να εγκλειστεί άμεσα στις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.