Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΑΚΙ ΤΗΣ... Η 25ΧΡΟΝΗ «ΜΙΣ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ»ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ

Η 25χρονη Aikol Alikzhanova, "βασίλισσα" της ομορφιάς και πρώην εστεμμένη Μις Κιργιστάν 2014, εγκαταλείπει την παλιά της εικόνα...



Η 25χρονη Aikol Alikzhanova, "βασίλισσα" της ομορφιάς και πρώην εστεμμένη Μις Κιργιστάν 2014, εγκαταλείπει την παλιά της εικόνα και μας ξανασυστήνεται. Αυτή την φορά όμως ως θρησκευόμενη μουσουλμάνα.

Δεν πρόκειται για concept κάποιας φωτογράφισης. Η Alikzhanova, η οποία έχει χιλιάδες ακόλουθους στα social media, δημοσιοποίησε φωτογραφίες της φορώντας την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντίλα, που καλύπτει όλο το κεφάλι και το στήθος, αφήνοντας ακάλυπτο μόνο το πρόσωπο.



Παρότρυνε τους ακολούθους της να την στηρίξουν σε αυτήν την απόφασή της λέγοντας: "Αποφάσισα να καλυφτώ και αυτή είναι η επιλογή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Ήρθε η ώρα να είμαστε πιο ευγενικοί ο ένας με τον άλλον και να μάθουμε τι είναι σεβασμός".



Η ίδια νιώθει πολύ άνετα με την νέα της εμφάνιση και πιστεύει πως οι επικριτές της απλά δεν καταλαβαίνουν τι πάει να πει θρησκεία. "Είμαι πολύ ευτυχισμένη, έχω την οικογένειά μου στο πλάι μου. Δεν περίμενα τέτοια στήριξη και ειδικά μέσα σε 24 μόνο ώρες με 10,000 likes! Τα περισσότερα σχόλια ήταν ενθαρρυντικά".

Παρόλο την απόφασή της, το όνειρό της παραμένει η υποκριτική, μόνο που τώρα θα περιοριστεί σε ρόλους που φοράνε μαντίλα.











http://www.newmoney.gr/diethni/302775-panemorfo-montelo-petaei-to-stemma-tis-gia-na-foresei-mpourka

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.