Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ... ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ 24ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -ΒΙΝΤΕΟ-

Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/10/2016) στη...




Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/10/2016) στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Άρτας.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 03:00 όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με επαγγελματικό φορτηγάκι που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα.
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 31χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος κι ο 23χρονος συνοδηγός, καθώς κι ο 63χρονος οδηγός του επαγγελματικού οχήματος. Την ίδια ώρα σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο 24χρονος γιος του άτυχου 63χρονου, που επέβαινε στο μοιραίο φορτηγάκι.
Για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργείται προανάκριση.


Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/ellada/story/735156/prosoxh-sklhres-eikones-thanatiforo-troxaio-sta-ioannina-me-treis-nekroys-xaropaleyei-24xronos#ixzz4MiJYqBMZ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.