Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ: Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ...!!! Η ΓΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΝΟRATLAS - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-

Η γη της Αργολίδας υποδέχθηκε σήμερα τα οστά του ήρωα Καταδρομέα Ευαγγέλου Τσάκωνα που κατέπεσε με το NORATLAS στην Κύπρο στην επιχείρη...



Η γη της Αργολίδας υποδέχθηκε σήμερα τα οστά του ήρωα Καταδρομέα Ευαγγέλου Τσάκωνα που κατέπεσε με το NORATLAS στην Κύπρο στην επιχείρηση "Νίκη", στις 22 Ιουλίου 1974 στην Κύπρο.

Ο Δήμος Επιδαύρου οργάνωσε τιμητική υποδοχή επαναπατρισμού των οστών του Ήρωα Καταδρομέα Ευαγγέλου Τσάκωνα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κολιάκι Δήμου Επίδαυρου, σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.

Τελέστηκε δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση και αποδόθηκαν τιμές από στρατιωτικό άγημα κατά την ταφή. "Αθάνατος" φώναζαν όσοι τον ακολούθησαν στην τελευταία του κατοικία.

Ο Δεκανέας Ευάγγελος Τσάκωνας, ετών 21 ,ήταν ένας από τους καταδρομείς που επέβαιναν στο Ελληνικό αεροσκάφος NORATLAS με σκοπό την αναχαίτιση των Τουρκικών δυνάμεων εισβολής στην Κύπρο, το καλοκαίρι του 1974, το οποίο συνετρίβη λίγο πριν το αεροδρόμιο της Λευκωσίας.

Φωτο: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ











http://www.onalert.gr/stories/noratlas-h-gh-ths-argolidas-ypodexthiuke-ta-osta-tou-hrva-katadromea/52344

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.