Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΤΟΥ Β΄ΠΠ... 18ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟ!

Με τον πιο φριχτό τρόπο δολοφονήθηκε ο 91χρονος βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Paul Monchnik. Αφού τον ξυλοκόπησε ο 18χρονος ...



Με τον πιο φριχτό τρόπο δολοφονήθηκε ο 91χρονος βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Paul Monchnik.


Αφού τον ξυλοκόπησε ο 18χρονος George Steward, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά. Μετά την ομολογία της ενοχής του για φόνο δεύτερου βαθμού τον περασμένο μήνα καταδικάστηκε σε 30 με 60 χρόνια φυλακή.

Ο γιος του θύματος, Scott Monchnik, περιέγραψε τον πατέρα του ως καλό και ευγενικό άντρα. "Η ζωή του αφαιρέθηκε βίαια από ένα τέρας. Είναι τρομακτικά τα συναισθήματα που με κατακλύζουν όσο σκέφτομαι την τελευταία ώρα του πατέρα μου στον κόσμο. Ήταν γεμάτη πόνο, χειρότερο από ό,τι πέρασε στον πόλεμο. Αυτός ο άνθρωπος άφησε ένα κενό σε όλους μας που έχει γεμίσει με θυμό, μίσος και φόβο".



Στο δικαστήριο ο 18χρονος εμφάνισε σημάδια μεταμέλειας, περιγράφοντας το θύμα του ως καλό άνθρωπο. "Κάθε μέρα εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο. Λυπάμαι για την απώλεια και τον πόνο που προκάλεσα στις καρδιές σας. Ελπίζω μια μέρα να μπορέσετε να με συγχωρήσετε".

Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.