Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...! ΑΚΟΛΑΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΔΥΟ 17ΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!

Αφού άρχισε να στέλνει προκλητικές της φωτογραφίες σε δύο 17χρονους στο snapchat, η 29χρονη καθηγήτρια June Kendall έκανε έρωτα και με ...


Αφού άρχισε να στέλνει προκλητικές της φωτογραφίες σε δύο 17χρονους στο snapchat, η 29χρονη καθηγήτρια June Kendall έκανε έρωτα και με τους δύο την ίδια μέρα στην τάξη.
Η καθηγήτρια, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, έστελνε γυμνές της φωτογραφίες στους δύο ανήλικους μαθητές. "Με τον καιρό τα μηνύματά της είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο και είπε σε ένα από τα δύο αγόρια πως ήθελε να κάνει σεξ μαζί του", σημειώνεται στα δικαστικά έγγραφα.

Μια μέρα του Σεπτεμβρίου κατέληξαν να κλειστούν σε ένα δωμάτιο που συνδέεται με την τάξη της και να επιδοθούν σε καυτές ερωτικές περιπτύξεις. Την περασμένη Δευτέρα φέρεται να έκαναν και πάλι σεξ στο ίδιο μέρος αφότου αντάλλαξαν μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.



Οι δυο τους, σύμφωνα με κάποιον που τους είδε, έφυγαν από την τάξη αφού είχαν μείνει μόνοι τους για 20 με 25 λεπτά. Αργότερα μέσα στη μέρα η 29χρονη καθηγήτρια φέρεται να έκανε σεξ και με τον άλλο 17χρονο στην τάξη της που το είπε σε έναν φίλο του.

Την επόμενη μέρα, ο άνθρωπος που είδε την 29χρονη να φεύγει από την τάξη με τον έναν 17χρονο μίλησε στο προσωπικό του Urban Prep Academy και κλήθηκαν οι αρχές. Οι αξιωματικοί ανέκριναν το πρώτο αγόρι και έμαθαν και για τον δεύτερο 17χρονο.

Η 29χρονη καθηγήτρια αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος των μαθητών και πλέον βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Ο σύζυγός της και ο πατέρας της στέκονται στο πλευρό της.

Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.