Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ: ΚΑΗΚΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙOΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Νεκρά εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (15/9) δύο άτομα σε διαμέρισμα επί της οδού Μιλτιάδου στον Προφήτη Ηλία Αχαρνών, στο οποίο ε...


Νεκρά εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (15/9) δύο άτομα σε διαμέρισμα επί της οδού Μιλτιάδου στον Προφήτη Ηλία Αχαρνών, στο οποίο είχε εκδηλωθεί φωτιά.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 04:57 για πυρκαγιά σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσαν στις 05:11, έξι οχήματα με δεκαπέντε πυροσβέστες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς εντόπισαν εντός του χώρου δύο άτομα απανθρακωμένα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, επρόκειτο για μία 80χρονη γυναίκα και τον 45χρονο γιο της με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αμφότεροι αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Κάτοικος της περιοχής, δήλωσε στο Newsbomb.gr ότι ακούστηκαν πολλές εκρήξεις ενώ για τα θύματα της φωτιάς, επεσήμανε ότι η γυναίκα είχε άνοια και τη φρόντιζε μόνος του ο γιος και ότι στο παρελθόν γείτονες είχαν φωνάξει το υγιειονομικό για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι τους.

Για έκρηξη μίλησε στο Newsbomb.gr και δεύτερος μάρτυρας, ο ένοικος του διαμερίσματος που βρίσκεται πάνω από αυτό που τυλίχτηκε στις φλόγες.

Δείτε το βίντεο:


Από τη φωτιά, δεν χρειάστηκε να εκκενωθούν άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από το σαλόνι και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο υπόλοιπο σπίτι. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ο αντιπύραρχος Γιάννης Θεοδωρόπουλος μίλησε στο Newsbomb.gr για τη φωτιά:


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.