Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑ! ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΦΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦOΡΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ «ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΞΙΑΣ 800 ΕΥΡΩ» ΠΟΥ... ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Γέμισε το facebook και πάλι με παραπλανητικές διαφημίσεις που ισχυρίζονται πως θα κερδίσετε 800 ευρώ κουπόνι και θα μπορείτε να το εξαρ...



Γέμισε το facebook και πάλι με παραπλανητικές διαφημίσεις που ισχυρίζονται πως θα κερδίσετε 800 ευρώ κουπόνι και θα μπορείτε να το εξαργυρώσετε στο supermarket.





Όπως βλέπουμε στις παραπάνω εικόνες οι Αθηναϊκές Ειδήσεις και η Θεσσαλονικιά Νέα, πληρώνουν διαφήμιση στο facebook για να μας ενημερώσουν σχετικά. Αλλά οι Αθηναϊκές Ειδήσεις και η Θεσσαλονικιά Νέα, δεν είναι κάποια σελίδα ειδήσεων, Δεν έχουν ούτε μία ανάρτηση. Φτιάχτηκαν μόνο και μόνο για να προωθήσουν το κόλπο με τους διαγωνισμούς.Τόσο πολύ μας αγαπάνε. Και ο Στάθης Κ. από το Χαλάνδρι και ο Διονύσης Κ. από τον Εύοσμο εντελώς τυχαία έχουν γράψει ακριβός το ίδιο κείμενο.

Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Αν διαβάσουμε τους όρους της «έρευνας», θα δούμε πως μόνο έναςθα κερδίσει κουπόνια 800 ευρώ και αυτός θα ανακοινωθεί στις την 31 Δεκεμβρίου 2016.







https://archive.is/brKzZ

Ούτε έρευνα υπάρχει ούτε τιποτα. Είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που χρεώνει 2,08 ευρώ ανά μήνυμα και σας στέλνει 3 μηνύματα την εβδομάδα, καλυμμένη πίσω από ψεύτικες έρευνες και διαγωνισμούς.
https://archive.is/MfvxW



Η ίδια κομπίνα είχε στηθεί και τον Ιούνιο. με  «Διαγωνισμός του ΑΒ Βασιλόπουλος χαρίζει 800€;»


ellinikahoaxes

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.