Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ BUNGEE JUMPING... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ!

Ένα σφάλμα στην εκτίμηση, από έναν χειριστή bungee jump οδήγησε σε σοβαρούς τραυματισμούς μια άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με τα όσα απο...



Ένα σφάλμα στην εκτίμηση, από έναν χειριστή bungee jump οδήγησε σε σοβαρούς τραυματισμούς μια άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε την Τετάρτη το αστυνομικό τμήμα Chuncheon, στις 14 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα μια 29χρονη γυναίκα προσπάθησε να κάνει bungee jumping.

Δυστυχώς για την κοπέλα, το σχοινί που συνδέεται με το γιλέκο ασφαλείας κόπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό. Η νεαρή κατέληξε με μώλωπες σε όλο το σώμα της.



Η κοπέλα φέρεται να είπε στην αστυνομία: «Δεν υπήρξε καμία ανάκαμψη από το σχοινί με το οποίο είχα συνδεθεί και έπεσα κατευθείαν στο νερό» και ισχυρίστηκε: «Ο εργαζόμενος με έκανε να πηδήξω παρά το ότι δεν ήλεγξε το σχοινί στο γάντζο ασφαλείας».

Εν τω μεταξύ, η ομάδα που είχε αναλάβει το bungee jumping ισχυρίστηκε πως «ο υπάλληλος μας στερέωσε το σχοινί στο γάντζο, αλλά οι βίδες ήταν χαλαρές και η κοπέλα έπεσε αφότου το σχοινί αναπήδησε μία φορά».

Ωστόσο, η αστυνομία ανακάλυψε από το βίντεο ότι το σχοινί δεν αναπήδησε καμία φορά.

Μετά, την έρευνά τους, η αστυνομία συνέλαβε τον υπάλληλο για επαγγελματική αμέλεια που οδήγησε σε τραυματισμό.

http://www.newmoney.gr/diethni/301335-o-efialtis-kathe-anthropou-pou-epixeirei-bungee-jumping-binteo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.