Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Γ@Μ#ΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΘΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ» ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ!

“Αλαλούμ” προκάλεσε στα social media η ανάρτηση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Αθανασόπουλου για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην υβριστική του ανά...


“Αλαλούμ” προκάλεσε στα social media η ανάρτηση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Αθανασόπουλου για τον ΣΥΡΙΖΑ.


Στην υβριστική του ανάρτηση, το μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, γράφει χαρακτηριστικά: “Με τοσα που μας εχετε κανει οχι δολοφονια προσωπικοτητας,αλλα γ#μ@σι και προστιμο θελετε βοθροσυριζεοι.”

Μάλιστα στα σχόλια της σχετικής ανάρτησης εμφανίζεται και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία μοιάζει να διασκεδάζει με τη σχετική ανάρτηση...



Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο και ζητά αποδοκιμασία των δηλώσεων από τη Φώφη Γεννηματά.

“Δεν είμαστε σε θέση να προδικάσουμε αν ο Π. Αθανασόπουλος θα κερδίσει τον τομεάρχη Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, Θ. Χειμωνά, στο διαγωνισμό για το ποιος θα εκστομίσει τη μεγαλύτερη χυδαιότητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητάμε από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις αυτές που διασύρουν το ίδιο το κόμμα της.”


http://www.newsit.gr/politikh/Stelexos-PASOK-Oi-vothrosyrizaioi-theloyn-gmsi-kai-prostimo/653914

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.