Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΟΙ ΚΑΝΑΔΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ: ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!

Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί Πρινς Έντουαρντ  του Καναδά, όπου έχουν εκκενωθεί  όλα τα σχολεία, αλλά και τρία πανεπιστήμια στη γει...




Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί Πρινς Έντουαρντ  του Καναδά, όπου έχουν εκκενωθεί  όλα τα σχολεία, αλλά και τρία πανεπιστήμια στη γειτονική Νέα Σκοτία.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλα τα σχολεία του νησιού έχουν λάβει εντολές να εκκενωθούν «λόγω ενδεχόμενης απειλής». Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι μαθητές μεταφέρονται σε ασφαλή σημεία του νησιού το οποίο έχει πληθυσμό 146.000 κατοίκων και βρίσκεται στην ακτή του Ατλαντικού ωκεανού.

Παράλληλα, η αστυνομία στην Νέα Σκωτία σε μικρή απόσταση από το νησί, προχώρησε στην εκκένωση όλων των πανεπιστημιακών κτιρίων καθώς διατυπώθηκαν τηλεφωνικές απειλές.

Η αστυνομία του Χάλιφαξ ανακοίνωσε ότι οι αρχές διεξάγουν έρευνες σε μια πανεπιστημιούπολη σε αυτή την πόλη της Νέας Σκωτίας καθώς δέχθηκαν σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα «μια προειδοποίηση για βόμβα». Άλλες δύο πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν στο Σίδνεϊ, στο βόρειο τμήμα της επαρχίας.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία προχώρησε στην απομάκρυνση μαθητών και προσωπικού από όλα τα σχολεία στη Νήσο του Πρίγκιπα Εδουάρδρου εξαιτίας μιας «πιθανής απειλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.