Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΝΤΕ ΑΠΑΥΤΩΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ» ΘΙΓΕΙΣ ΠΟΛΑΚΗ, ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ; ΑΓ@ΜΗΣΟΥ! Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρη Παρθένη, ο οποίος χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφ...




Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρη Παρθένη, ο οποίος χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων ως «άνανδρους», «αστοιχείωτους» «κούτσουρα» που «σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτόντας να δαγκώσουν» και καταλήγει με το: «Άντε απ@@#### αλήτες σας ξέρουμε καλά».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του:

«Ο Πολάκης κι ο Φίλης κι ο Σκουρλέτης μπήκαν στα ρουθούνια του ρυπαρού κατεστημένου, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με το λόγο του, ενόχλησαν το σύστημα, ενόχλησαν τη διαφθορά, ενόχλησαν την πατριδοκαπηλία, ενόχλησαν τους γύπες που θέλουν να εδραιώσουν την εξάρτηση της πατρίδας μας.

Όσοι είμαστε αριστεροί το ξέρουμε καλά το ζήσαμε χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες μέσα από δύσκολες διαδρομές.

Σήμερα για άλλη μια φορά κάποιοι βάζουν σημάδι τον Παύλο, ενοχλείται ο καθωσπρεπισμός τους;;;;;;; τρίχες…. ψάχνουν κηλίδες σε συμπεριφορές και χαρακτήρες…. Η συνταγή είναι γνωστή αφού δεν μπορούν να πιάσουν κάποιους, δεν μπορούν να τους μιζαρουν, δεν μπορούν να τους εκμαυλίσουν, προσπαθούν με άνανδρο και χυδαίο τρόπο να τους αποδημήσουν.

Στα πλαίσια της μιντιοκρατουμενης «δημοκρατίας» που πρεσβεύουν, όντας αδίστακτοι και άνανδροι, αστοιχείωτοι και κούτσουρα, σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτώντας να δαγκώσουν.

Λοιπόν….. αντε απ@@#### αλήτες σας ξέρουμε καλά».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:




enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.