Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ... ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ: ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Συνολικά θα διανεμηθούν πακέτα σε 6.000 οικογένειες - H διανομή ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή Εκατοντ...


Συνολικά θα διανεμηθούν πακέτα σε 6.000 οικογένειες - H διανομή ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή

Εκατοντάδες είναι οι Πατρινοί που στήθηκαν από τα χαράματα έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας προκειμένου να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα.

Πρόκειται για τα είδη πρώτης ανάγκης, που διανέμονται από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ του υπουργείου Εργασίας.

Η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους, που για την περιοχή ανέρχονται σε 6.000οικογένειες, ξεκίνησε περίπου στις 8 το πρωί.




Από τον Κοινωνικό Οργανισμό έχει προβλεφθεί η διανομή να γίνει σε τρεις ημέρες, με αρχή από σήμερα, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός και μεγάλη ταλαιπωρία των δικαιούχων.

Για το λόγο αυτό, άνθρωποι του Δήμου Πατρέων, έχουν λάβει μέτρα για την τήρηση της σειράς, τοποθετώντας κιγκλιδώματα, ενώ και τη διανομή των αγαθών γίνεται από τους ανθρώπους του Κοινωνικού Οργανισμού, όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν.

Κάθε μέρα θα εξυπηρετούνται 2.000 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη ροή της διανομής, ωστόσο ήδη από χθες έχει καταγγείλει πως τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που δίνει το Υπουργείο, στους άπορους της Πάτρας είναι ψίχουλα. Κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες.








protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.