Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΤΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΡΧΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ, ΜΠΟΥΡΕΛΙ.

Πολίτες εντόπισαν το απόγευμα στην ακτή της περιοχής Αλαμινού κοντά στη Λάρνακα, πτώμα άγνωστου άντρα, το οποίο φαίνεται να ξεβράστηκε ...



Πολίτες εντόπισαν το απόγευμα στην ακτή της περιοχής Αλαμινού κοντά στη Λάρνακα, πτώμα άγνωστου άντρα, το οποίο φαίνεται να ξεβράστηκε από τη θάλασσα. Το πτώμα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν τυλιγμένο μέσα σε μαύρη σακούλα και ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Προφανώς πρόκειται για δολοφονία δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρισκόταν το πτώμα, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί από την νεκροψία.

Ιατροδικαστής έσπευσε στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα για τις πρώτες εξετάσεις. Αρχικώς υπήρξαν υποψίες για το ενδεχόμενο το πτώμα να ανήκει στον καταζητούμενο Αλβανό Aleks Burreli που ήταν ο εκτελεστής  των τεσσάρων ανθρώπων στην Αγία Νάπα τον περασμένο Ιούνιο. Ωστόσο τα χαρακτηριστικά του πτώματος δεν φαίνεται να ταιριάζουν με αυτά του Burreli.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.