Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ... ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

«Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε τίποτα αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα της Ιεραρχίας» τόνισε ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος κατά τη δι...


«Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε τίποτα αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα της Ιεραρχίας» τόνισε ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι χωρίς να γίνουν δηλώσεις. Ο Πάνος Καμμένος παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις επιλογές και τις δηλώσεις του Ν. Φίλη αλλά και τις κυβέρνησης συνολικά ο Π. Καμμένος είπε στον Αρχιεπίσκοπο ότι ο ρόλος της Εκκλησίας ήταν σαφής τόσο κατά τη διάρκεια της κατοχής, όσο και στην δικτατορία. Μάλιστα μετέφερε στον κ. Ιερώνυμο συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και όπως επισήμανε κανένας δεν πρόκειται να αποκόψει την ορθοδοξία από την πατρίδα. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε διάλογο από μηδενική βάση και κατηγόρησε τον κ. Φίλη ότι δεν απάντησε ποτέ στις θέσεις που κατέθεσε η Εκκλησία για το μάθημα των θρησκευτικών. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση στη διαμάχη με την Εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.