Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΗΚΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ...!!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Άγνωστος επιτέθηκε με ξύλινο δοκό στον δήμαρχο της γερμανικής πόλης Oersdorf, στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν. Ο δράστης χτύπησε από πίσω...

Αποτέλεσμα εικόνας για εφαγε ξυλο

Άγνωστος επιτέθηκε με ξύλινο δοκό στον δήμαρχο της γερμανικής πόλης Oersdorf, στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν. Ο δράστης χτύπησε από πίσω τον 61χρονο δήμαρχο Joachim Kebschull, καθώς εκείνος βρισκόταν καθ’ οδόν προς το δημαρχείο.

Ο δήμαρχος έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο δράστης διέφυγε αμέσως μετά την πράξη του. Η γερμανική αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για επίθεση με πολιτικά κίνητρα επειδή ο δήμαρχος ήταν πρόθυμος να φιλοξενεί πρόσφυγες και γι’ αυτό τον λόγο είχε δεχθεί απειλές.


Η επίθεση έγινε την Πέμπτη το βράδυ καθώς ο δήμαρχος πήγαινε σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται για «ξενοφοβική επίθεση».

Νωρίτερα την ίδια μέρα της επίθεσης, ο Kebschull είχε λάβει επιστολή που έγραφε: «Αυτός που δεν ακούει, πρέπει να νιώσει». Όμως, αυτό δεν ήταν το μόνο απειλητικό μήνυμα κατά του δημάρχου αφού ο ίδιος ήταν αποδέκτης πολλών απειλών για την ζωή του και απειλών για βομβιστικές επιθέσεις στο δημαρχείο.

Δύο φορές ο δήμαρχος είχε αναγκαστεί να ακυρώσει συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την μεταφορά των προσφύγων σε τοπικές κατοικίες εξαιτίας του φόβου ότι θα τοποθετηθούν βόμβες στα καταλύματά τους.

Η Γερμανίδα καγκελάριος παραδέχθηκε, μετά την ταπεινωτική ήττα του κόμματός της στις τοπικές εκλογές στο Μεκλεμβούργο- Δυτική Πομερανία και στο Βερολίνο, ότι έχασε τον έλεγχο της προσφυγικής κρίσης στη Γερμανία. Η Άνγκελα Μέρκελ είχε δηλώσει: «Για αρκετό διάστημα δεν είχαμε τον έλεγχο, κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί η κατάσταση του περασμένου έτους, ούτε και εγώ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.