Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ...!!! ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ..!! ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και τη Φιλιππιάδα Πρεβέζης, νέα απόφαση Συλλόγου Γονέων -αυτή τη φορά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας- λέει «ό...


Μετά το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και τη Φιλιππιάδα Πρεβέζης, νέα απόφαση Συλλόγου Γονέων -αυτή τη φορά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας- λέει «όχι» στη φοίτηση προσφυγόπουλων στο σχολείο τους.

Σύμφωνα με το emvolos, το Σάββατο σε έκτακτη σύσκεψη που έγινε παρουσία αρκετών γονέων, των διευθυντών του 1ου και του 5ου δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας και του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύση Διαμαντόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε περί του τι προβλέπεται σύμφωνα με τη νομοθέτηση του υπουργείου Παιδείας, αποφασίστηκε να μην δεχθούν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία.

Η απόφαση της άρνησης υποδοχής προσφύγων μαθητών στα εν λόγω σχολεία ήταν σχεδόν ομόφωνη, πλην τεσσάρων θετικών ψήφων.

Ο κ. Διαμαντόπουλος είπε πως η οριστική απόφαση για το ποιο σχολείο τελικά θα υποδεχθεί τους πρόσφυγες - μαθητές, θα ληφθεί από το υπουργείο Παιδείας.


Δείτε βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.