Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ Η ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ: ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΟΥ!..

Η υπουργός είπε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν κάνουν τίποτα και ότι μόνο το 25% στο υπουργείο της ξέρουν γράμματα! - Συγκέντρωση διαμ...

Θεανώ Φωτίου: Αμόρφωτοι και τεμπέληδες οι δημόσιοι υπάλληλοι!


Η υπουργός είπε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν κάνουν τίποτα και ότι μόνο το 25% στο υπουργείο της ξέρουν γράμματα! - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπ. Εργασίας - Για «αποσπασματικά στοιχεία» από το Διαδίκτυο κάνει λόγο η ίδια

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν οι δημόσιες αναφορές, πριν από λίγες ημέρες της αναπληρώτριας υπουργού Θεανώς Φωτίου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη κατά δημοσίων υπαλλήλων που, όπως τονίζει, «δεν κάνουν τίποτα και υπονομεύουν την κυβέρνηση».

Όπως αναφέρει μόνο το 25% στο υπουργείο της είναι νέοι «άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και με βοηθούν». Ένα ακόμη 25% που είναι διευθυντικά στελέχη, τους κατηγορεί ότι την υπονομεύουν.

Κάποιοι μάλιστα, όπως λέει, στέλνουν από μόνοι τους εγκυκλίους για τις οποίες και η ίδια εκ των υστέρων, απορεί… «Αν δεν είχα νομικούς συμβούλους δίπλα μου, για αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω θα πήγαινα φυλακή», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.