Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΥΝΑΣΤΗΣ» ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ... ΕΣΚΟΜΠΑΡ! ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΕΙΛΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ

Σε δηλώσεις του, ένας εκ των συνηγόρων, σημείωσε ότι πρόκειται για έναν ψυχικά άρρωστο άνθρωπο, που όλα αυτά τα χρόνια καταδυναστεύει ...




Σε δηλώσεις του, ένας εκ των συνηγόρων, σημείωσε ότι πρόκειται για έναν ψυχικά άρρωστο άνθρωπο, που όλα αυτά τα χρόνια καταδυναστεύει και καταπιέζει την οικογένεια του και, υπό το καθεστώς απειλών, τους χρησιμοποιεί για τις δικές του παράνομες δραστηριότητες

Συνοδεία των συνηγόρων της, αλλά και υπό «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας, πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου η οικογένεια του Κρητικού... Εσκομπάρ που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, μετά τον εντοπισμό περισσότερων από τρία κιλά κοκαΐνης, σε χωράφι ιδιοκτησίας της, στο Αντισκάρι, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε 350.000  ευρώ.

Πρώτος στο γραφείο του Ανακριτή μπήκε ο 42χρονος, που θεωρείται ο μεγαλύτερος χονδρέμπορος κοκαΐνης και "πυρήνας" ενός, καλά οργανωμένου, κυκλώματος, στο οποίο, φέρονται να είχαν το ρόλο τους, τόσο η σύζυγός, όσο ο 15χρονος γιος του, αλλά και ο πατέρας του!

Σε δηλώσεις του ο ένας εκ των συνηγόρων του, κ. Διονύσης Βέρρας,  σημείωσε ότι πρόκειται για έναν ψυχικά άρρωστο άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια καταδυναστεύει και καταπιέζει την οικογένεια του και υπό το καθεστώς απειλών τους χρησιμοποιεί για τις δικές του παράνομες δραστηριότητες.

Κατά την ΕΛ.ΑΣ, ο 15χρονος μαθητής, γιος του 42χρονου, αναλάμβανε, μαζί με την μητέρα του, ρόλο προπομπού για την μεταφορά των ναρκωτικών.

Όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε για την υπόθεση από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, ταξίαρχο Κώστα Λαγουδάκη, ο 42χρονος… αγρότης με τον πολυτελή βίο, έφερνε τα ναρκωτικά από την Ολλανδία όπου είχε δομήσει ένα πολύ καλό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.