Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!!! Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ...!!! ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ...!! ΓΙΑ «ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ» ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΗΕ...!!!

KAI ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙ...



KAI ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥΣ...

«Το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων, ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι – μουν», γράφει σκοπιανό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με αυτό, στη συνάντηση στη Νέα Υόρκη ήταν παρών και ο μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, θεώρησε ως «ιδιαίτερα θετικά» τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων- FYROM και της Ελλάδας.

Ο Τσίπρας με τη σειρά του, επανέλαβε ότι η Ελλάδα έχει μια σταθερή θέση στο ζήτημα της ονομασίας και ότι γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί λύση για μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, η οποία θα είναι για συνολική χρήση, όπως σημειώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.